Praktisk information

Tidspunkter

Da vi driver virksomheden fra vores private hjem, laver vi altid faste aftaler, med præcise tidspunkter for aflevering samt afhentning af hundene. Derfor beder vi alle vores kunder holde deres aftaler og oplyse os om evt. forsinkelser, eller ændrede ankomster. I kan altid sende os en sms, eller ringe hvis I f.eks bliver forsinket i trafikken.

Ankomster

Ved hver ny ankomst, holder vi de resterende hunde indendørs, så den nyankomne ikke møder en hel flok på en gang. Efterfølgende bliver hundene gradvist introduceret til hinanden. Ankomster skal altid være om morgenen mellem kl.07-09 på hverdage og kl.10-12 i weekenderne, så har hundene det meste af dagen til at vænne sig til de nye omgivelser, blive rystet sammen og lære stedets rutiner at kende. 

Fremvisning af gyldige vacciner skal ske på ankomstdagen. 

Farvel

Jeres hund kan sagtens mærke, at der skal ske noget på afleveringsdagen. Vi bestræber os derfor på at være rolige og ikke skabe for stort farvel. Vi bruger derfor en metode, hvor der os der forlader jer og ikke omvendt. Rent praktisk betyder det, at I bliver stående ved lågen og vi tager hunden og går en tur i haven. Når vi er væk og ude af syne, kører man stille og roligt afsted. Hvalpe og unghunde spiser også frokost. 

Afhentning

Vi er meget fleksible når det kommer til afhentning, du må hente din hund alle ugens dage og helt frem til kl.20 om aftenen, dette gælder kun overnattende hunde. Vi tillader os dog at opkræve et dagplejegebyr oveni den totale pris, hvis du vælger at aflevere tidligt og hente sent.

Mad

Det vigtigste du skal medbringe til din hunds ophold er mad. Du kan enten vedlægge målebægeret i foderposen og oplyse os om den korrekte mængde eller portionsopdele maden. Vi spiser 2 gange om dagen. Morgen og aften. 

Din hunds energiniveau vil måske være en smule forøget her, grundet de mange legekammerater og nye omgivelser. Derfor må du ikke sende din hund på slankekur hos os. Fodermængden skal være den samme, gerne lidt mere.

Diverse

I må gerne tage hundekurv, seng eller tæppe med, men kun genstande I kan undvære. Da vi ofte har unghunde og til tider hvalpe i pasning, eller hundebørnehave. De finder kreative måder at “slibe” tænder på - det samme kan ske for jeres medbragte genstande. Vi yder ingen kompensation herfor. 

Vi har vand og madskåle i alle størrelser, men du må gerne medbringe specialskåle efter din hunds behov. Udenfor har hundene altid frisk vand i den selvopfyldende vandautomat. 

Din hund skal ikke have sele på under opholdet, men gerne halsbånd, med navneskilt og kontaktinformation. 

Parkering
Vi deler gården med vores naboer i 12A, derfor skal alt parkering være forbi carporten og helt ind på gårdspladsen til venstre - Når man kan spotte hønse-pigerne, holder man rigtigt. Tak.